Ilie Năstase, adevărul despre plecarea soției de acasă cu 2 milioane de euro

 

În urmă cu puțin timp, în presă au apărut informații care precizează că soția tenismenului Ilie Năstase ar fi fugit de acasă cu o sumă uriașa de bani, în valoare de două miliaone de euro. Fostul sportiv a negat totul, mai mult de atât susținând că cineva ar vrea să îi facă rău.

Ilie Năstase a oferit primele declarații, după ce s-a zvonit că bruneta ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro. Mai mult de atât, fostul tenismen este de părere că cineva ar încercă să îi facă rău.

În urma acuzațiilor apărute în presă, Ilie Năstase a precizat, în exclusivitate pentrru Antena Stars, că el nu a declarat nimic cu privire la scandalul care o implică pe soția sa. Mai mult de atât, fostul tenisment susține că nu a spus niciodată că Ioana Simion a dispărut cu suma de 2 milioane de euro.

"Nu este declarația mea, eu nu am sunat niciun ziarist, nu am sunat pe nimeni, din contră, eu eram la tratament. M-am uitat și pe Facebook și am văzut. Cum să o denigrez pe soția mea? Cum să îi dau eu 350 de mii de euro în poșetă? Dacă o ataca cineva și i se întâmpla ceva? Este urat, este o știre falsă, dată de cienva care vrea să îmi facă rău. Că i-am luat mamei sale casă la Hârșova, că le-am luat la copii apartamente în București , nu este adevărat.", a declarat Ilie Năstase, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest