Ilie Năstase, conectat la aparate! „A fost foarte dificilă perioada!”

 

Ioana Năstase a vorbit la Antena Stars despre calvarul prin care a trecut soțul ei. Care este acum starea de sănătate a marelui tenismen.

 

De când s-a întors din vacanța din Turcia, lui Ilie Năstase nu-i este deloc bine. Marele tenismen a fost infectat cu coronavirus și a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

 

Ioana Năstase a oferit primele declarații la Antena Stars despre starea de sănătate a soțului ei. Vedeta a menționat că a fost o perioadă dificilă pentru ea deoarece nu și-a putut vizita soțul din cauza restricțiilor impuse, însă ține legătura cu medicii. Ea a spus că marele tenismen a fost conectat la aparate, dar nu și pe oxigen. Soția fostului tenismen a declarat că Ilie Năstase va fi externat joi, iar în aceste momente este în continuare sub supravegerea medicilor la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

 

„Se simte foarte bine Ilie, o să-l externeze joi. E bine, îl văd deja pe cameră. El se simțea rău înainte de plecarea în Turcia, clar imunitatea lui a fost scăzută. E sub supraveghere, e ok, medicii sunt foarte buni, atât timp cât l-au pus pe picioare, e clar că e pe mâini bune. Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice'', a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest