Ilie Năstase, internat la Matei Balș: „Dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă!”

 

Marele tenismen a făcut primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte Ilie Năstase și care este starea de sănătate a Ioanei Simion.

 

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au întors de curând din vacanța din Turcia. De la Istanbul, marele tenismen se pare că s-a ales și cu Covid 19, pentru că a ajuns direct la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș. El a dat primele detalii cu privire la starea sa de sănătate în exclusivitate pentru Antena 3.  

Primul număr 1 ATP a declarat că nu are plămânii afectați de virus, drept urmare nu are nevoie de oxigen. Singurul simptom specific Covid 19 pe care l-a dezvoltat a fost tusea. "Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine.  Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut", a spus Ilie Năstase la Antena 3.

 

Nasti consideră că fiind vaccinat cu schema completă nu a făcut o formă gravă a bolii. Deasemenea, el a precizat că Ioana Simion nu a contractat boala. "Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă", a spus marele tenismen.

 

La data de 13 noiembrie, Nasti a ajuns prima oară în această lună pe patul de spital, după o ceartă cu nașul Ciprian Marica, acuzând atunci probleme cardiace. Năstase și Marica au intrat în conflict după ce fostul jucător de tenis ar fi fost îndepărtat din Fundația Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. În cele din urmă, după o întâlnire la care au participat și avocații, cei doi s-au împăcat.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest