Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Bendeac i-a făcut cerere în căsătorie: „Te iubesc, fă”

 

Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Actriţa şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar printre persoanele care i-au urat public "La mulţi ani" se află şi Mihai Bendeac. El a ținut să îi transmită un mesaj așa cum doar el ar fi putut.

Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Actorul a șocat pe toată lumea în urmă cu câteva zile, atunci când i-a declarat Ilonei public că ar lua-o de soție. Acum a comis-o din nou, tot în stilul său caracteristic.

„E ziua ei. Am renunțat demult la glumele tampite despre profilul ei de pe publi24 si alte rahaturi imature. Acum o tratez ca pe o Regina (a OnlyFans-ului)… Te iubesc, fa! La mulți ani”, a scris actorul pe contul lui de Instagram.

Dar imediat după, Mihai Bendeac i-a transmis încă un mesaj, de data aceasta pe Story. „Astăzi este ziua Ilonei și m-am tot gândit ce urare să-i fac și tot gândindu-mă mi-am dat seama că dacă mă gândesc prea mult risc să îi fac ceva artificial.

Te iubesc, fă, dă-te-n**** mea. Ca și cadou de ziua ta, în primul rând, faptul că pentru următoarele 24 nu o să mă vezi pentru că eu plec cu mașina la Oradea, tu o să vii luni cu avionul, a nu mă vedea pe mine de ziua ta reprezintă deja un cadou, dar pentru că ai niște frustrări din trecut la Oradea o să merg cu tine în mall să îi iau o pereche de adidași”, a mai spus el pe Instagram.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest