Ilona Brezoianu vorbește despre prietenia cu Marius Manole: "E foarte devotat, te poți baza pe el"

 

Ilona Brezoianu și Marius Manole, prieteni apropiați și colegi de scenă, au avut ocazia să se apropie și mai mult în urma colaborărilor lor din cadrul Teatrului Național din București. Începuturile relației lor au fost la spectacolul "Două loturi", regizat de Alexandru Dabija, însă au devenit cu adevărat apropiați în timpul repetițiilor pentru "Viforul", unde au jucat amândoi. Ilona a recunoscut că îl admira pe Marius de mult timp și că era o mare admiratoare a talentului său actoricesc, însă nu credea că vor ajunge să fie prieteni apropiați și să aibă o relație atât de frumoasă.

Marius este descris de Ilona ca fiind un prieten loial și empatic, care este mereu dispus să ajute atunci când este nevoie. Cei doi au reușit să colaboreze și în perioada pandemiei de coronavirus, lansând împreună proiectul "Welcom as in our home" pe platforma YouTube. De asemenea, atunci când Ilona a fost depistată cu COVID-19, Marius i-a transmis un mesaj plin de umor, care a stârnit amuzamentul internauților.

„Marius e un prieten foarte loial. Eu îl știam de mult pe Marius că, eram, cumva, admiratoarea lui. Mai aprofundat am ajuns să ne cunoaștem când am lucrat împreună la Teatrul Național. Era un spectacol „Două loturi”, regizat de Alexandru Dabija. Acolo ne-am apropiat poate puțin mai mult. Am făcut apoi și „Viforul”, unde iar jucam amândoi, eu eram doamna Tana și el era Ștefan cel Mare. Ne-am apropiat din ce în ce mai mult la repetiții și așa am ajuns să avem o relație de prietenie. Înainte de asta, eu îl apreciam foarte mult. Îl văzusem în teatru.

Nu mă gândeam vreodată că o să ajung să fiu prietenă cu el. Viața ne-a adus împreună. Asta a fost foarte frumos. E foarte devotat. E foarte empatic. E un om pe care te poți baza. Te ajută când ai nevoie de el”, a dezvăluit Ilona Brezoianu despre prietenia cu Marius Manole, pentru FANATIK.

În concluzie, relația dintre Ilona Brezoianu și Marius Manole este una de prietenie adevărată, care a fost construită pe baza respectului reciproc și a pasiunii pentru teatru


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest