Insula Iubirii. Rey s-a supărat teribil pe Lavinia: „Cred că i-o va plăti!”

 

Rey a răbufnit după ce a auzit declarațiile partenerei lui. Ceilalți concurenți prevăd că bărbatul nu va lăsa lucrurile așa.

 

În cel de-al treilea episod de la Insula Iubirii - sezonul 6 din 9 mai 2022, Rei, după ce a văzut de ce îl critică iubita lui, Lavinia, nu a putut să se abțină și a făcut și o serie de declarații: ”Mă deranjează faptul că spune că are nevoie de un bărbat mai matur decât mine. Eu cred că sunt mult mai matur decât ea, doar pentru că ea are un copil și eu am acceptat și m-am atașat de copil”.

 

Între altele, Lavinia s-a confesat iubitelor masculine de pe Insula Iubirii: „Dacă noi ne despărțim, nu-mi place să stau singură. Îmi dau un pic de timp, dar dacă se întâmplă să găsesc pe cineva care mă trage o să mă duc în direcția aia. Dar nu s-a întâmplat să ne despărțim o zi două, ci o lună. Încep să cred că eu sunt roata aia de rezervă la care el se întoarce după ce termină cu distracțiile. După ce face tot ce are chef”.

 

Și această declarație a iubitei a stârnit o serie de replici din partea lui Rey: „Dacă simte că e roată de rezervă, e trist. Ea zice că atunci când m-am despărțit de ea m-am dus și m-am distrat, mi se pare firesc. Atunci când te simți într-o relație prea sufocat, prea posedat. E prea posesivă. Eu dacă voiam să mă duc cu prietenii nu-i ceream voie, dar mereu când mergeam a stârnea nervi. În momentul în care m-am despărțit de ea nu am avut parte de atâta suferință. E trist ce spune, pentru că nu am bătut toată pandemia, nu am schimbat două avioane, nu am mers cu trenul13 ore, nu m-am certat cu polițiști, cu tot aeroportul, să mă duc la o roată de rezervă. Îmi găseam fete și de rezervă, și de prelungiri”, a spus Rey. 

 

Concurentul s-a confesat apoi lui Sebi: „Ele dacă nu au un suport lângă ele sunt moarte. Trebuie să fi femeie cu cap, cu cap tată, ca să zici; Nu-mi pasă de bărbați. Mă descurc singură. Aceea e o femeie. Și știu că iubita mea e femeie. Dar… se pare că nu e”. Concurenții de pe Insula Iubirii consideră că Rey îi va plăti Laviniei cu vârf și îndesat pentru că l-a denigrat: „Cred că e matur Rey, dar îi va plăti greșeala făcută de Lavinia, pentru că l-a vorbit de rău”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest