Interdicția pe care băiatul lui Dani Oțil o are până la 14 ani: „Acolo este strict interzis”

 

De când a devenit tătic, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut o grămadă de planuri pentru Luca Tiago. Știe unde-i va îndruma pașii, dar și unde-i va interzice să intre.

 

Nu este ediție a Neatza cu Răzvan și Dani în care prezentatorul TV, proaspăt devenit tătic, să nu vorbească despre planurile pe care le are cu cel mic. Firesc, de câteva luni încoace, de când îl are pe Luca Tiago, întregul univers al lui Dani Oțil se învârte în jurul celui mic. El și-a făcut deja planuri și își dorește nespus ca acesta să-i calce pe urme. Și nu se referă la cariera profesională, ci prezentatorul își dorește ca băiatul său să-i îmbrățișeze hobby-urile.

 

Dani Oțil abia așteaptă să-i arate celui mic lumea fascinantă a curselor de mașini. Prezentatorul TV vrea să meargă cu Luca Tiago încă de mic la curse pentru a-l forma, iar mai apoi, când o să participe pe cont propriu, o să-i fie cel mai mare suporter. Deja se imaginează cu brațele întinse în spatele gardului pentru a-l susține pe băiatul său.

 

"O sa fiu in jocul lui. O să-i spun că "te bate tati daca nu esti pe locul 1." O să fiu la gardul fiecare curse la care o să participe. Nu e o glumă, bineînțeles, chiar o să fiu acolo!", a explicat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dacă abia așteaptă să-l ducă la curse, cel mai probabil la început la carting, există și o limitare a copilului. Totul până la jocurile video ale tatălui. Dani Oțil a mărturisit că în camera de la subsol, unde are el toate jocurile video, nu o să-l lase până la vârsta de 14 ani, de teamă ca Tiago să nu-i distrugă colecția de jocuri în care a investit o grămadă de bani.

 

"Acolo este strict interzis. Până la 14 ani nu intră acolo că le strică și eu am investit mult, nu pot să-l las singur. (...)", a mai spus Dani Oțil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest