Interviu eveniment cu Radu Vâlcan. Totul despre Insula Iubrii, dar şi familie!

 


Radu Vâlcan vine pe micile ecrane cu un nou sezon al reality show-ului Insula Iubirii, începând de luni seara. Prezentatorul a făcut dezvăluiri neașteptate și a dat detalii din culise într-un interviu eveniment. Află infidelitatea cărui cuplu l-a șocat pe soțul Adelei Popescu și multe alte detalii neștiute!

Chiar dacă a terminat filmările sezonului 6 al reality show-ului Insula Iubirii, Radu Vâlcan susține că este în continuare surprins de ceea ce se întâmplă, pentru că fiecare nou concurent aduce elemente noi, iar producătorii fac schimbări în mod constant.

„De fiecare dată sunt surprins. De fiecare dată mă întâlnesc cu situaţii cu care nu îmi imaginam că m-aş putea întâlni, pentru că... Concurenţii, bineînţeles, sunt diferiţi de fiecare dată, poveştile lor de viaţă sunt diferite, personalităţile lor sunt diferite, şi atunci, tot ce înseamnă conţinut pentru emisiune, este din plin. Ei vin pregătiţi acolo, vin după atâtea sezoane.”, a dezvăluit Radu Vâlcan, în cadrul interviului.

Încă o dată, prezentatorul a dat asigurări că tot ceea ce vede publicul pe micile ecrane este cât se poate de real. Vâlcan mărturisește că primește această întrebare foarte des și își dorește ca oamenii să înțeleagă că întâmplăriie sunt autentice, concurenții fiind filmați aproape tot timpul.

„Trebuie să vii la filmare, trebuie să te aşezi unde este camera, este un reality. În mare parte a timpului, evident că ei sunt lăsaţi să facă absolut tot ce îşi doresc. Şi... Da, sunt filmaţi 24/24, poveştile sunt adevărate. Evident că mă întreabă lumea, de fiecare dată mă întreabă: ''Nu este nicio făcătură, totul este real, este pe bune, oamenii aceia chiar sunt împreună?''. Da, sunt împreună.”, a subliniat omul de televiziune.

În ceea ce privește experiența personală în cadrul show-ului, prezentatorul a recunoscut că a trecut prin momente grele la filmări, pentru că a trebuit să fie departe de familia lui, când soția și copiii săi ar fi avut nevoie de el.

La începutul pandemiei a fost un astfel de moment, când Adela și unul dintre copii s-au îmbolnăvit, iar Radu se afla în Republica Dominicană pentru filmări, deși își dorea să lase totul și să fie alături de ei.

„Să ştii că cel mai puternic sentiment, când am simţit că este greu, a fost imediat când a început pandemia. Noi ne pregăteam să filmăm în Republica Dominicană, pentru că în Thailanda nu puteam merge. Crescuse deja numărul de cazuri şi ne-am dus în Republica Dominicană. Acolo, la scurt timp după ce am ajuns, Adela s-a îmbolnăvit, unul din copii, la fel, era extrem de bolnav, răcit şi aşa mai departe. Era foarte ciudat, pentru că mă uitam, era şi paranoia aceea, că deja şi acolo, în Dominicană, crescuse numărul de cazuri, adică era ceva... Într-un fel, nu ne mai stătea capul la filmare. Mă uitam la ocean şi ziceam: ''Cum ajung acasă? Vreau să merg acasă, efectiv''. După nu ştiu câte zile de stat acolo, nu mai puteam, pur şi simplu. Atunci am simţit că a fost greu, un test pentru psihicul meu, care nu mi-a jucat feste, până la urmă. M-am bucurat foarte tare, la un moment dat am fost nevoiţi să plecăm din Dominicană.”, a povestit acesta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest