Ioana Năstase, gest de mare omenie pentru refugiații din Ucraina: "M-au strâns în brațe"

 

Mii de refugiați au ajuns în România după ce au fugit din calea războiului dintre Ucraina și Rusia. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedetele au sărit în ajutorul refugiaților. Printre acestea se numără și Ioana Năstase, astfel că a adăpostit în locuința sa de la Constanța, trei mămici, cu trei copii.

''Mi-aș dori ca toți oamenii care au posibilități să facă acest lucru deoarece este dureros ceea ce se întâmplă. Am primit un telefon de la un fost vecin acum câteva seri, băiatul era voluntar și mi-a trimis un filmuleț. În momentul în care am văzut acel filmuleț, a doua zi la ora opt m-am urcat în mașină și am mers în Vamă, ce-am văzut...m-a îngrozit. Trebuia să ma înscriu pe o listă și după o zi m-au sunat că mi-au găsit 3 copii, cu 3 mămici.

La Constanța am grijă de ei, acum o oră am mers să le iau ce le trebuie. Băiatul meu i-a dus un pătuț celui mic. Eu mă ocup de tot, ei sunt foarte speriați. Foarte multă durere, când mă văd, mă strâng în brațe și plâng'', a declarat Ioana Năstase în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest