Ioana Năstase şi-a însurat fiul. Primele declarații după nuntă

 

Fiul vedetei și frumoasa lui parteneră sunt împreună încă de la vârsta de 16 ani, iar cei doi au decis să facă pasul cel mare la altar. Pe data de 1 iulie a avut loc o marele eveniment, iar Ioana Năstase a oferit primele declarații în exclusivitate la Antena Stars.

Ioana Năstase a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că totul a discurs perfect, iar nunta a fost destul de spectaculoasă. Cei care au încins atmosfera au fost nimeni alții decât Adrian Minune și cu Niculina Stoican.

''Mă simt foarte bine! A fost o nuntă foarte frumoasă, foarte frumoasă! Toată lumea a dansat. S-a dansat toată noaptea! A cântat și Adrian Minune, au avut și de muzică populară pe Niculina Stoican, câteva formații... Chiar a fost foarte frumos! Acum nu mai este! (n.r. origine turcă). Nu, nu chiar, a fost o nuntă românească!

Nunta a ținut până pe la 6 dimineața! Când dansezi și te simși bine, trece foarte repede timpul! Din câte îmi aduc eu aminte a fost o formație turcească, dar atmosfera a încins-o Niculina Stoican! Noi ne simțim foarte bine, a trecut, totul a fost ok. Totul a fost impecabil. Teuțu ( n.r. fiul Ioanei) a fost cel care s-a ocupat de tot.

L-am lăsat să facă așa cum își dorește el, dar a ieșit totul foarte bine! Chiar a fost frumoasă și dacă mă întrebi nici nu știu când a trecut. Am avut impresia că au trecut o oră, două. '', a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest