Ioana Popescu a fost la un pas de despărțire după ce a pierdut sarcina

 

Ioana Popescu a pierdut sarcina în urmă cu câteva luni, iar vedeta trece printr-un moment greu din viața ei. Ioana Popescu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că a făcut tot posibilul să se plimbe cu prietenele ei, asta pentru a nu se afunda în gânduri.

Ioana Popescu a declarat la Antena Stars că este o perioadă destul de grea pentru ea, însă acum lucrează la mai multe proiecte, asta pentru a nu se mai gândi la necazuri. Vedeta susține că a trecut printr-o perioadă de depresie.

''Degeaba mă dau eu vitează, este încă o perioadă de câteva luni destul de grea, de apăsătoare, dar eu știu că dacă nu vrei să ies singur și nu gândești optimist te afunzi și mai rău în gânduri. Motiv pentru care, am făcut tot posibilul să mă duc cu prietenele mele să văd Sfinxul, să mă eliberez, să iau aer curat.

Lucrez la niște proiecte, un nou roman și nu te mai gândești la anumite necazuri. Am avut o perioadă mai rea, de depresie, uneori îmi venea pur și simplu să nu mai ies din casă. El s-a învățat cu mine. Probabil, că a suferit și el, Dar nu cum am suferit eu. Mi-a fost alături, dar noi în acea perioadă am avut niște certuri, niște discuții.

El era prins în foarte multe proiecte și am avut și niște discuții, dar le-am lămurit. Se băga în foarte multe proiecte și am zis că mă neglijează.'', a declarat Ioana Popescu, în exlusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest