Ioana Popescu, primele declarații, după ce a pierdut sarcina

 

Este un moment greu pentru Ioana Popescu, asta pentru că vedeta a pierdut sarcina la doar trei luni. Bruneta a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că medicul ginecolog i-a spus că nu poate duce această sarcină până la capăt, însă a mărturisit că nu a vrut să facă avort deoarece a fost dorința soțului ei.

''Mulțumesc tuturor pentru gânduri, celor care s-au gândit la mine în aceste zile. Mă simt cât de cât mai bine, psihic și mai bine că am fost la munte, m-a ajutat o prietenă de a mea (…). Eram în aproximativ 3 luni, era posibil pentru că mi-a spus medicul ginecolog, eu n-am făcut (n.r. avort) că m-a rugat soțul meu să păstrez, că el este catolic si are anumite principii, puteam să avortez, dar am lăsat așa pe mâinile Domnului.

Eram cumva convinsă, dar nu am vrut. Am simțit chestia asta (n.r. că va pierde copilul). Vreau să le spun femeilor care sunt însărcinate să nu anunțe nimeni până când nu trece de prag, 4-5 luni. Înainte să rămână însărcinate să vadă dacă au cumva un fibrom pentru că nu se mai poate opera nimic din momentul în care rămâi însărcinată.

Asta a fost la noi în familie de 4 generații. Da, îmi doresc să devin mamă, îmi sunt foarte dragi copiii și aș vrea și eu. Poate nu a fost momentul, așa a vrut Dumnezeu.'', a declarat Ioana Popescu, în exclusivitate, la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest