Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit definitiv! „E dureros și groaznic”

 


Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit definitiv! Se pare că relație dintre Ilie și Ioana Năstase a ajuns de această dată, la final. Bruneta este mai hotărâtă ca oricând să pună capăt căsniciei cu fostul tenismen. Vedeta a fost agresată sexual într-un restaurant din Capitală, chiar sub privirile soțului ei. Reacția aceastuia a determinat-o să ia o decizie de ultimă oră.

Ioana Simion a anunțat că se desparte de Ilie Năstase. După ce a trăit un adevărat coșmar în urmă cu câteva zile, bruneta a decis să pună capăt relației cu Ilie. Sâmbătă seara, iubita fostului tenismen a fost agresată sexual într-un restaurant din Capitală, fiind pusă într-o situație stânjenitoare, chiar de față cu soțul ei, care nu a avut o reacție potrivită. După acest episod șocant, Ilie și Ioana s-au îndreptat către mașină, moment în care cei doi au început să se certe.

Enervat că i se aduc reproșuri, fostul tenismen i-a adus numeroase jigniri soției sale, chiar sub ochii celor prezenți. Cei doi au plecat fiecare la casa lui și nu și-au mai vorbit până a doua zi, când acesta a anunțat-o pe Ioana că pleacă la Paris, singur, fără ea. „E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foare urat, nu se pot reproduce acele cuvinte. În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus.”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest