Ioana Tufaru a trecut printr-o schimbare radicală și a revenit în lumina reflectoarelor alături de iubitul său

 

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a reapărut în ultima perioadă în spațiul public, însoțită de iubitul ei, Ionuț Mardare. Cei doi locuiesc împreună cu fiul lor, Luca, în vârstă de 5 ani, însă nu se bucură de o situație financiară prea bună.

Ioana Tufaru a trecut printr-o schimbare radicală, iar imaginea ei de acum nu mai este asemănătoare cu cea din trecut. Femeia are acum părul albastru și a avut curajul să-și schimbe look-ul, fiind o personalitate care nu se teme să iasă din tipare.

De-a lungul timpului, Ioana Tufaru a trecut prin momente dificile, fiind afectată de pierderea ambilor părinți în copilărie. Însă, acum este o mamă devotată și își dedică timpul creșterii fiului său.

În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru a scris un mesaj trist pe rețelele de socializare, exprimându-și dorința de a-și încheia viața. De atunci, femeia a depășit acele momente grele și a reușit să-și găsească echilibrul și fericirea alături de familia ei. Astfel, Ioana Tufaru este o personalitate puternică, care a trecut prin momente dificile, dar care a reușit să-și găsească drumul și să se bucure de viață alături de cei dragi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest