Ionuț Cercel, sfâșiat de durere: „Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el…”

 

Unul dintre cei trei fii ai manelistului a făcut o avut o primă reacție publică la o lună de la moartea lui Petrică Cercel.

 

Distrusă de durere după ce l-a pierdut pe Petrică Cercel, familia manelistului nu a avut timp de aproape o lună nicio ieșire publică. O primă reacție a venit ieri, când unul dintre copiii lui Petrică Cercel, Ionuț, a lansat melodia cutremurătoare ”Facă-se voia Ta”, prin care celebrul manelist își presimte parcă finalul.

 

Clipul video a fost însoțit de un mesaj pe cât de dureros, pe atât de emoționant din partea lui Ionuț Cercel. Acesta nu-și revine încă după pierderea tatălui, a celui care a fost stâlpul familiei. ”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

 

Mesajele de regret au început să curgă pe pagina de socializare a lui Ionuț Cercel imediat după publicarea melodiei, iar cu toții au transmis familiei putere să treacă peste această durere uriașă. Au fost și persoane publice, și colegi de breaslă care au transmis toate gândurile bune și multă putere familiei greu încercate. Carmen Șerban a scris: „Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul. Sincere condoleanțe familiei”.

 

Petrică Cercel a pierdut lupta cu virusul mortal chinez la data de 16 septembrie. Manelistul a avut nevoie de ajutor medical, așa că a fost internat în spital. Starea s-a înrăutățit și a trebuit să fie intubat. Medicii au făcut eforturi să-l salveze, dar organismul său a cedat și a murit pe patul de spital. Vestea morții sale a zguduit întreaga industrie a muzicii de petrecere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest