Ionuț Dănciulescu, emoții mai mari în bucătărie decât la un derby: „Pare simplu, dar pentru mine e complicat”

 

Cel supranumit ”Danciu-gol” a venit în platoul Chefi la Cuțite decis să-i impresioneze pe jurați, chiar dacă a mărturisit că nu se împacă prea bine cu gătitul.

 

Coleg de generație cu Florin Bratu, Danciu-gol l-a urmat pe acesta în emisiunea Chefi la Cuțite. Dinamovistul a recunoscut că nu se împacă prea bine cu arta gastronomică, dar a vrut să-i impresioneze pe chefi, așa că a ales să gătească un somon cu sparanghel și cu sos de capere.

 

„Am venit să îi impresionez pe cei trei chefi cu un super preparat. De două-trei zile stau și mă gândesc ce aș putea să fac, ceva nu foarte complicat, să mă descurc. Voi încerca să fac un somon cu sparanghel cu un sos cu capere și puțin usturoi. Pare simplu, dar pentru mine e complicat, mai ales că am emoțiile aferente. Aș putea să îmi sun un prieten să mă ajute? Sper din tot sufletul să mă descurc și la final, și sunt convins de lucrul acesta, va fi o super experiență pentru mine”, a spus Ionel Dănciulescu, la Chefi la cuțite

 

Fostul mare fotbalist a mărturisit că-n bucătăria Chefi la Cuțite i se pare mai greu decât la un derby pe vremuri: „Am emoții mai mare decât aveam la un derby, vorbesc serios. Cu siguranță e mult mai ușor decât pe teren, dar e un domeniu pe care nu îl stăpânesc aproape deloc. Doamne, ce chef. Transpir mai mult ca la sală. Trebuie să spun că știu să fierb și eu niște ouă, ouă ochi, omletă sau o salată, dar în general nu prea fac. Cred că am fost obișnuit prost și de către soție. Acum mă pune soția la gătit și nu e bine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest