Ionuț Dolănescu şi-a împăcat părinţii, înainte ca tatăl lui să moară: „Am riscat foarte mult”

 

Ionuț Dolănescu și-a împăcat părinții, cu ceva timp înainte ca tatăl lui să moară. Artistul și-a dorit din suflet ca cei doi să își vorbească din nou, mai ales că, de 30 de ani rupseseră orice legătură. Maria Ciobanu și Ion Dolănescu s-au iubit foarte mult în tinerețe, însă, la un moment dat, neînțelegerile dintre ei au dus la destrămarea căsniciei. Cei doi au dus un lung război după despărțire, însă fiul lor i-a ajutat să îngroape securea războiului, chiar înainte ca tatăl său să se stingă din viață.

Ionuț Dolănescu a povestit că s-a luptat din răsputeri să își aducă părinții la gânduri mai bune. Astfel că, artistul a pus la cale un plan bine gândit. Mai exact, acesta a vrut ca mama și tatăl lui să creadă că s-au întâlnit din întâmplare, în cadrul unei emisiuni TV. 

Totodată, Ionuț Dolănescu a considerat că părinții săi își doreau să revină la relații mai bune, însă nimeni nu făcea nimic în această privință.

„Am reușit, după 30 de ani, să îi împac și acesta este un lucru extraordinar. Era o emisiune în direct și am riscat foarte mult, pentru că tata putea să plece. El era un tip foarte radical. Am riscat foarte mult împreună cu doamna Elise Stan, dar iată că lucrul s-a întâmplat, până la urmă. Eu am început să plâng, mama a uitat și textul… a fost un moment foarte emoționant. Eu cred că ambii își doreau această împăcare', a declarat Ionuț Dolănescu pentru un post TV.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest