Ionuț Pavel, mărturisiri exclusive la Acces Direct despre Benone Sinulescu: „N-am decât un singur cuvânt…”

 

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a rupt legătura cu artistul din primăvară. Ce s-a întâmplat între cei doi.

 

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a vorbit la Acces Direct despre relația cu marele interpret, una care s-a deteliorat în ultima perioadă, după o serie de anunțuri publice pe care acesta le-a făcut despre nea Beni.  

 

În primărava trecută, Ionuț Pavel transmitea că Benone Sinulescu își poate pierde viața oricând, pentru că nu fusese transferat la spital. A fost momentul în care s-a rupt legătura cu familia cântărețului, mai ales având în vedere situația tensionată care s-a stabilit între el și soția regretatului artist, Elena Sinulescu. De atunci, a continuat să se informeze despre Benone Sinulescu, însă în mod indirect, de la anumiți prieteni.

 

”Avea o evoluție favorabilă. Din păcate, acum câteva zile, ghinion, a făcut o pneumonie de absorție, o chestie pe care o fac de cele mai multe ori bebelușii. Stând în pat, stând pe spate, încercând să mănânce ceva, cine știe ce s-a întâmplat”, a povestit Ionuț Pavel.

 

Potrivit spuselor sale, acum două zile un medic i-ar fi făcut o vizită la domiciliu. Nimeni nu bănuia că Benone Sinulescu ar putea să se stingă din viață. Despre Benone Sinulescu, Ionuț Pavel are doar cuvinte de laudă. ”Nu am decât un cuvânt, excepțional. Deci asta este Nea Beni pentru toți prietenii lui, excepțional. Om bun, curat...”, a adăugat fostul impresar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest