''Ipocritelor mustăcioase, stați cu fundul pe canapea...” Cristina Șișcanu, mesaje violente!

 


Tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc au rude în Ucraina și sunt în continuare în stare de șoc și își fac griji pentru cei dragi. Cristina Șișcanu se teme pentru rudele sale care sunt stabilite în Ucraina.

Cristina Șișcanu este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu toate evenimentele din viața ei. Vedeta a fost criticată că a plecat în vacanță la Viena în această perioadă tragică.

''Ipocritelor mustăcioase, stați cu fundul pe canapea și vă roade pe voi de ce m-am dus eu la Viena? Cum, cum să ai tupeul să judeci un om și să îl pui la zid când tu stai la căldurică și cu mâncarică ? Trebuia să merg pe front , nu la Viena, așa-i? Iar voi, ipocritelor, să mâncați floricele cu telefoanele în mână și să scrieti în comentarii că sunt nebună și că vreau să fiu în centrul atenției .

Una mi-a scris cum am îndrăznit eu să merg într-o vacanță romantică cu soțul meu când ei nu îi arde nici de s.. în aceste momente. Nici mie. Te-ai liniștit ? Deplasarea la Viena nu a fost romantică deloc. Ieri aproape m-am prăbușit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, împreună cu toată familia, puneau cartoane în geamuri ca noaptea să nu se vadă că este lumină în casă și își pregăteau și culcuș în beci.

Până ieri au fost toți puternici si stăpâni pe situație … însă la auzirea veștii că au intrat si cecenii alături de trupele ruse, au clacat! Soldații ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mama, nu au tată! Maimuțelor ( v-am catalogat așa pentru ca doar mimați comportamentul uman, dar nu sunteți OAMENI), știți sentimentul acela când cineva dintre apropiați se află în pericol de moarte și tu nu poți face nimic pentru că nu poți ???

Nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu pooooți!!! Tot ce puteam să fac era sa fiu tare, să le țin psihicul ridicat! Am vrut să îi iau pe toți la mine când a început atacul, dar sunt la 600 de km de granița României și nu au mai apucat să plece pentru că drumurile erau blocate, benzina se raționalizase la 20 de litri per șofer , iar bărbații până în 60 de ani nu au mai avut voie să părăsescă țara . Singura soluție a fost ca toată familia să se adune într-un singur loc care până în acest moment nu a fost ținta atacurilor, dar panica și spaima sunt mari! Au rămas fără internet . La tv știrile apar cu întârziere .

Așa că în toată această perioadă am fost într-o permanentă legătură telefonică cu ei , furnizându-le imediat veștile … și s-au remontat psihic când i-am anunțat că regimentul cecen a fost anihilat de trupele de elită ucrainene. Mădălin a insistat să mergem totuși în deplasarea pe care o programasem de ceva timp ca să mă țină cu psihicul sus și să pot fi un sprijin moral puternic pentru ai mei din Ucraina… Am plâns de joi aproape permanent. Am plâns pana aproape de leșin, de teama pentru rude, familie, pentru Moldova, pentru România, pentru noi toti …

Trebuia sa fac asta și intr-o fotografie cu soțul meu sau in 2-3 stories pe care le-am postat de la Viena ? Dacă m-as fi filmat plângând și as fi făcut publice acele momente … m-ați fi răstignit , acuzându-ma ca cersesc mila și ca sigur caut mai multă notorietate . Ați avut vreo reacție pana acum fata de copiii care au murit sfârtecați de bombe in Irak, in Siria sau fata de cei care mor zilnic de foame in Africa ( cu miile ) ? Ați avut grija de copiii săraci din România sau aceștia nu merita ajutați ? Încă ceva … sunt dezgustata de acele persoane care postează doar pentru ca acum e un trend sa fii alături de victimele războiului, exploatând la maxim , in propriul lor beneficiu de imagine, o tragedie imensa!'', a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest