Irina Colubeanu face deja bani. Sumele sunt mari: "În jur de 10.000 de euro!" Cu ce se ocupă

 

Chiar dacă este în perioada adolescenței, Irina Columbeanu a reușit să-și câștige proprii bani. Despre ce sumă este vorba, dar și cu ce se ocupă fiica Monicăi Gabor. Ce a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irina Columbeanu este talentată la pictură încă din perioada copilăriei, iar acum reușește să facă bani din pasiunea ei. Fiica Monicăi Gabor și-a luat mai multe tablouri cu ea, în America, și câștigă sume frumoase din vânzarea lor.

Fiica lui Irinel Columbeanu a început să picteze încă de la vârsta de cinci ani și a vândut o lucrare cu 3.000 de euro. Potrivit celor declarate de tatăl ei, Irina Columbeanu și-a câștigat primii bani în România, când a avut un vernisaj de pictură.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru impact.ro

Irina Columbeanu a reușit să vândă mai multe lucrări, iar în total ar fi câștigat în jur de 10.000 de euro din pasiunea ei pentru pictură. Irinel Columbeanu se mândrește cu fiica lui cu orice ocazie și a ținut să precizeze că deși nu este majoră, adolescenta va da de permis de la 16 ani, în America.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest