Irina Fodor a anunțat miza uriașă din finala America Express

 

Competiția America Express a ajuns la ultima etapă și cele trei echipe rămase au de înfruntat noi provocări. În această seară, prezentatoarea Irina Fodor le-a dat concurenților informații esențiale despre cât mai este până la destinația finală și valoarea mareului premiu.

Cele trei echipe, Cătălin Scărlătescu & Doina Teodoru, Cătălin Bordea & Nelu Cortea și Andreea Bălan & Andreea Antonescu, se află în ultima etapă de la America Express. Irina Fodor i-a avertizat pe concurenți că această etapă, numită Drumul Aurului, se anunță a fi una complicată, care va testa atât capacitatea lor psihică, cât și fizică.

Marele premiu este în valoare de 30.000 de euro, iar doar două perechi se vor lupta pentru acesta. Irina Fodor le-a transmis concurenților că toți au o șansă uriașă acum și că totul depinde de felul în care vor porni cursa pe ultimii 400 de kilometri din Cartagena. Cu toate acestea, prezentatoarea a avertizat că următoarele probe vor fi cu adevărat dificile.

„Voi cu toții aveți o șansă uriașă acum. Ține de voi, de felul în care porniți această cursă, pe ultimii kilometri din Cartagena. Mai sunt 400 de kilometri. Nu e floare la ureche. Sunt trei zile grele, vă voi da multe de făcut. Doar două perechi se pot lupta pentru marele titlu, marele trofeu și marele premiu de 30.000 de euro”,a fost anunțul făcut de Irina Fodor

Echipele și-au exprimat determinarea de a lupta până la final, recunoscând că au depășit limitele și că au mai descoperit un buton pe care l-au activat: e acum sau niciodată, e totul sau nimic! Cătălin Scărlătescu a mărturisit că nu știe cum a trecut peste atâtea probe și a ajuns în ultima parte a competiției, spunând că a atins apogeul nebuniei.

„Cu siguranță ne-am depășit limitele. Și odată ajunse pe ultima sută de metri. Da, recunoaștem că am mai descoperit un buton pe care l-am activat: e acum sau niciodată, e totul sau nimic!”, a spus Andreea Antonescu.

În concluzie, ultima etapă de la America Express se anunță a fi una plină de provocări și tensiune, iar concurenții rămași sunt hotărâți să lupte cu toate forțele pentru a câștiga marele premiu și titlul de campioni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest