Irina Fodor a anunțat o nouă surpriză la Chefi la Cuțite: ”O nouă bombă!”

 

Este pentru prima oară când într-un sezon al emisiunii Chefi la Cuțite se acordă trei bombe, după cum a remarcat și Sorin Bontea.

 

Emoții mari pentru cei trei jurați datorită mizei imense pusă în joc în ediția de aseară de la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu urmau să se războiască pentru o nouă bombă a amuletelor. Anunțul l-a făcut gazda cooking show-ului de la Antena 1, Irina Fodor.

 

„Sunt convinsă că o să vă placă mult, mult, mult! Amuleta de astăzi, dragilor, nu este singură, fiindcă este însoțită de multe altele și este o bombă! O nouă bombă!”, a anunțat îndrăgita prezentatoare, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. „E prima oară când avem trei bombe într-un sezon”, a remarcat Sorin Bontea surprins.

 

Cei trei chefi au gătit alături de Raluca Todea, finalistă în sezonul 10. Ei au avut de pregătit un preparat italian cu o singură excepție: pastele. Ulterior, cei trei chefi au aflat că cel care va degusta preparatele din această seară va fi Valentin Butnaru, prezentatorul de la Observator.

 

Până acum, în acest sezon, singurul care a intrat în posesia unei bombe este Sorin Bontea. Ultima amuletă a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu, Andreea Raicu fiind încântată de preparatul lui fără gluten.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest