Irina Fodor dezvăluie regulile pentru cursa finală la America Express: Trei echipe luptă pentru marele premiu!

 

Aventura America Express se apropie de final, iar cele trei echipe rămase în competiție se pregătesc pentru o cursă aparte. Înainte de începerea probei finale, prezentatoarea Irina Fodor le-a transmis concurenților regulile jocului.

Pentru a ajunge în finală și a pune o stea pe Drumul Aurului, echipele trebuie să treacă printr-o ultimă încercare. Cursa este împărțită în trei curse mai mici, iar la sfârșitul fiecărei curse, ultima echipă care ajunge la Irina Fodor va lua un cufăr. În interiorul fiecărui cufăr se află o figurină din marea comoară pe care o caută concurenții, dar unul dintre cufere ascunde o figurină roșie care va aduce eliminarea echipei care o va găsi. Cele două echipe care vor reuși să evite figurina roșie și să găsească figurinele de aur vor avansa în finală, în timp ce echipa eliminată va părăsi competiția.

„Pentru a pune o stea pe Drumul Aurului, aveți de trecut o ultimă încercare. Ultima cursă eliminatorie din acest sezon. Nu este pentru ultima șansă, ci pentru locurile din finală, adică două. Va fi o cursă aparte. Împărțită în trei curse mai mici. La sfârșitul fiecărei curse, când ne vom reîntâlni, în fața mea vor fi trei cufere. Ultima echipă care ajunge la mine, va lua un cufăr. Fiecare cufăr ascunde o figurină din marea comoară pe care o căutați - o figurină din Dorado. Este vorba de Regele Kipchak. Două cufere vor ascunde figurina de aur, iar unul va fi roșu. La sfârșitul celor trei curse, vom deschide cuferele și vom vedea cine îl are pe cel roșu. Acea pereche va fi eliminată”, a spus Irina Fodor concurenților

Concurenții au avut o probă pentru a stabili ordinea de plecare în cursă, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au obținut avantaje care le-au permis să plece cu 20 de minute mai devreme decât celelalte echipe. Cursa finală se anunță una intensă și plină de surprize, iar echipele vor lupta cu toate armele pentru a ajunge la comoara dorită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest