Irina Lepa a dat din casă! Totul despre relația cu soțul ei: „Cu măsură, gelozia este un lucru firesc”

 

Cântăreața a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cum trece peste momentele delicate din căsnicie.

 

Irina Lepa și Gabi Jianu sunt împreună de aproape 14 ani, iar rodul iubirii lor este micuțul David, care a venit pe lume în urmă cu 2 ani. Ca în orice relație, nici în casa celor doi artiști nu curge numai lapte și miere, și mai există și momente tensionate. Frumoasa artistă a ținut să precizeze că sunt destul de rare aceste zile, însă încă de când s-a cunoscut au învățat să treacă peste ele, lăsând fiecare de la el câte puțin atunci când este cazul.

 

Vedeta a declarat că de cele mai multe ori este însoțită de Gabi Jianu când merge la evenimente, și a dezvăluit că nu doar o singură dată s-a întâmplat să apară conflicte: "Ne-am asumat riscul și am zis cu Dumnezeu înainte, că orice s-ar întâmpla noi ne suntem alături. Ne înțelegem foarte bine acum, suntem și colaboratori. Pentru că el este videograf. Îmi filmează videoclipurile și prin prisma meseriei ne ocupăm timpul altfel și împreună. Nu avem locuri de muncă diferite, ca să intervină clinciuri. La evenimente suntem mereu împreună, dar trebuie să fii cu ochii peste tot. Pentru că pot interveni diverse lucruri. Te mai îmbraci într-o fustiță scurtă, un om mai bea peste măsură și poate spune vreun lucru necuvenit. În mod normal oamenii care fac gesturi de acest fel la un eveniment sunt oamenii care beau un pic, se simt bine și poate nu mai realizează ce fac”.

 

Ea a recunoscut că în trecut a fost geloasă, dar spune că odată cu maturizarea nu au mai încercat-o astfel de sentimente. „Noi ne-am asumat că meseriile noastre vin cu riscuri. Ați văzut, la petreceri se mai îmbată lumea. Orice s-ar întâmpla ne-am zis ca totul o sa fie ok. Las și eu de la mine și el de la el. Cu măsură, gelozia este un lucru firesc. Când întrece măsura nu mai e. Am fost o femeie geloasă, dar cu timpul și cu maturizarea… Avem 14 ani de când suntem împreuna adică ne știm, nu ne mai certam pe chestii de copii", a declarat, în direct la Antena Stars, Irina Lepa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest