Irina Lepa și-a băgat acid în buze. Cum au reacționat fanii cântăreței!

 

Vedeta a făcut o vizită fulger la cabinetul medicului estetician pentru a face o schimbare în privința aspectului său.

 

Irina Lepa este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere, iar pentru a se menține la un nivel înalt, sub toate aspectele, ea nu se dă în lături să-și remodeleze chipul. Astfel, zilele trecute a dat o fugă la cabinetul esteticianului pentru a-și injecta acid hialuronic în buze.

 

Un astfel de eveniment nu ar fi avut cum să treacă neobsevat, așa că vedeta a ținut să împărtășească cu urmăritorii de pe rețelele de socializare schimbarea pe care a făcut-o, păstrând însă o undă de mister pentru început cu privire la transformarea pe care o viza. După ce s-a fotografiat în clinica estetică, fanii au asaltat-o cu mesaje pentru a afla la ce schimbare recurge de această dată, însă Irina Lepa a fost destul de secretoasă și nu a oferit vreun incidiciu până când nu a terminat procedura.

 

În cele din urmă a postat și poze evidente cu lucrarea la buze. Nu este pentru prima dată când îndrăgita cântăreață recurge la un astfel de procedeu, pentru mărirea buzelor. Imediat cum a postat rezultatul final, cu buzele mărite, fanii nu au ezitat și au asaltat-o cu mesaje, care de care mai frumoase. Bineînțeles, nici haterii nu au lipșit de la acest rezultat din cabinetul medicului estetician.

 

"Doamne, cât de bine îți stă așa!; Ce frumoasă ești!; Ești superbă cu acid în buze;", sunt doar câteva dintre mesajele frumoase primite de Irina Lepa


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest