Irina Loghin are o pensie specială. Încasează o sumă frumoasă după 8 ani de politică

 

Irina Loghin are parte de vești bune. Împreună cu foarte mulți parlamentari, interpreta de muzică populară își va recupera pensia specială de parlamentar, după ce Tribunalul București le-a dat câștig de cauză acestora. Așadar, interpreta de muzică populară va primi de acum de la stat o sumă cuprinsă între 6.000-7.000 de lei, pe lângă celelalte venituri pe care artista le are deja din concerte și evenimente private. 

Irina Loghin a intrat în politică în 1998, când s-a înscris în Partidul România Mare, iar mai apoi, între 2000 și 2004 a fost aleasă deputat. În următorul mandat, cântăreața a devenit senator la Giurgiu, iar toată activitatea politică s-a încheiat în 2008, când Irina Loghin s-a decis să renunțe. 

„Admite cererea în parte. Obligă pârâţii Secretariatul General al Camerei Deputaţilor şi Secretariatul General al Senatului să repună pe reclamanţi, raportat la calitatea fiecăruia de deputat/ senator, în plată cu indemnizaţia pentru limita de vârstă, prevăzută de art. 49 din Legea nr. 96/2006, şi pârâţii Parlamentul României – Camera Deputaţilor şi Parlamentul României – Senatul să plătească reclamanţilor, raportat la calitatea fiecăruia de deputat/ senator, această indemnizaţie, începând cu data de 10.06.2022. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare”, a decis Tribunalul București.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest