Irina Rimes, despre venirea în România şi începutul carierei: "Am avut depresia emigrantului!"

 

Până să ajungă la celebritate, Irina Rimes s-a confruntat cu mai multe probleme. Un moment crucial în viața ei a fost momentul în care a decis să se mute din Republica Moldova și să se stabilească în România.

Cântăreața s-a născut în localitatea Izvoare din Republica Moldova și a fost preocupată de muzică încă de la o vârstă fragedă. Ulterior, artista a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

Puțini sunt cei care știu care a fost numele de scenă al Irinei Rimes înainte de a se numi așa. Cântăreața a rămas la numele ”Irra” pentru ceva vreme, însă mai apoi a simțit nevoia să facă o schimbare.

Irina Rimes a mărturisit că mutarea în România a însemnat pentru ea evoluție, conform Viva.ro. Artista a recunoscut că i-a fost destul de greu atunci când s-a mutat în România, însă a avut parte de susținerea prietenilor ei.

”Nu pot nega că, la început, mi-a fost mai greu. Cu timpul, m-am obișnuit. Am avut momente și în care pot spune că am avut depresia emigrantului, însă, din fericire, am reușit să trec repede peste. Pentru asta am să le mulțumesc colegilor mei moldoveni, care au fost alături de mine și m-au susținut”, a spus Irina Rimes.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest