Irinel Columbeanu, dezvăluiri incendiare despre Monica Gabor, în cea de-a doua lui carte. "Parcă un pic jenată”

 

Irinel Columbeanu se pregăteşte să lanseze al doilea volum al cărţii sale, în care vine cu o serie de noi dezvăluiri despre relația lui cu fosta soție, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri incendiare despre Monica Gabor, în cea de-a doua lui carte. Al doilea volum urmează să fie lansat în luna februarie.

Monica Gabor este unul dintre personajele principale din cel de-al doilea volum al cărții lui Irinel Columbeanu. Astfel, Irinel Columbeanu vorbește despre începutul relației, mai precis cum s-a cunoscut, în anul 2005, când tânăra a mers la un studio foto din Piața Victoriei, din București, în aceeași clădire aflându-se și birourile fostului afacerist.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica și cu o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, este unul dintre pasajele din carte, dezvăluit de Irinel Columbeanu pentru Impact.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest