Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost operat

 

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral, iar medicii au fost nevoiți să-l opereze de urgență. Afaceristul a fost internat la Spitalul Elias din Capitală și a oferit detalii despre starea lui de sănătate.

Irinel Columbeanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că se simte mult mai bine după ce i-a fost efectuată operația. Afaceristul a fost externat din spital și urmează un tratament pentru a se recupera cât mai repede.

''Mă simt bine. A decurs (n.r. operația) fără probleme, destul de ușor. Am plecat acasă. Am simțit ceva ciudat în legătură cu orientarea în spațiu! Îmi era destul de greu să conduc mașina. Am primit ajutor din partea unui prieten'', a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate la Antena Stars.

Era curioasă ( n.r. Irina) dacă am emoții, mă rog. Un pic am avut că atunci când contempli cum are loc, printr-un vas de sânge al unui picior, nu sună foarte... Obiceiurile alimentare au fost fost vinovate, de-a lungul timpului. În special, grăsimile. Vă dați seama că nu mă mai ating de ele'', a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest