Ispita Bogdan Ionescu nu s-a mai abținut. Ce i-a transmis Ceraselei în față: „Dacă erai femeia mea, erai pa!”

 

Comportamentul Ceraselei pe Insula Iubirii l-a stârnit pe Bogdan, care i-a spus verde în față ce gândește. Ce părere are și despre Rareș, partenerul Ceraselei.

 

Când a intrat în emisiune, Cerasela a susținut că nu are încredere în ea, că nu se consideră o femeie atrăgătoare. Însă vorbele nu au avut nimic în comun cu faptele, având în vedere faptul că s-a sărutat cu Celia și a dansat twerk în fața tuturor celor 10 ispite masculine. Modul de a fi al Ceraselei a suscitat o serie de controverse, iar Bogdan Ionescu a simțit nevoia să-i spune, în față, ceea ce gândește.

 

‘’Dacă erai femeia mea și eu te vedeam că te lingi aici cu alte femei, erai pa. O femeie care nu are încredere în ea nu se sărută cu altă femeie de față cu 10 bărbați, nu dansează twerk pe masă în fața a 10 bărbați străini. Pe lângă acești 10 bărbați, să nu uitam că ne vede o țară întreagă. tu trebuie să îți revizuiești un pic comportamentul. Nu ai respect față de el. Când pretinzi că ești o femeie într-o relație, nu faci unele lucruri. Nu te destrăbălezi pe aici și după te duci mai încolo și plângi 5 minute’’, i-a spus Bogdan Ceraselei.

 

Nici Rareș, iubitul Ceraselei, nu a scăpat de opiniile lui Bogdan Ionescu. Pe lângă părerea proastă pe care o are față de Cerasela, Bogdan a avut ceva de spus și despre Rareș. Din punctul lui de vedere, Rareș acceptă mult prea multe din partea Ceraselei: ‘’Lasă-mă frate, că și Rareș al tău e un fătălău. El acceptă orice. Din punctul meu de vedere nu ai cum să accepți atâtea lucruri’’.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest