Ispita Eda s-a despărțit cu greu de Rey! „Nu mi-am dorit să plâng, dar s-a întâmplat!”

 

Tentația pare să fi funcționat mai degrabă invers pe insula băieților, acolo unde Rey i-a furat inima Edei.

 

Ispitele masculine și feminine a trebuie să părăsească Insula Iubirii, iar despărțirea nu a fost cel mai plăcut moment posibil pentru multe dintre perechile formate în cadrul show-ului. Una dintre acestea e reprezentată de Eda și Rey, care încă de la început, imediat după despărțirea concurentului de Lavinia, au petrecut mult timp împreună, înlănțuiți în paradisul de pe insulă.  

 

Eda pare cucerită și fascinată în același timp de Rey. Ispita abia așteaptă deznodământul relației dintre acesta și Lavinia pentru a acționa. „Cred că acum, că s-a finalizat relația lor, poate o să fie mai ușor să se deschidă față de mine. Poate are un fel de încheiere și atunci poate să înceapă ceva nou pentru că până nu termini un capitol din viața ta, nu poți să începi ceva nou și să îți dai frâu liber sentimentelor.", a spus Eda, înainte de a pleca de pe Insula unde se află cu Reymond.

 

Despărțirea a fost extrem de grea, ispita transmițându-i iubitului ei: „Mulțumesc că m-ai făcut din nou să simt anumite lucruri, dacă tu ești fericit voi fi și eu fericită”. La testimonial s-a arătat nemulțumită de ce i-a spus, fiind convinsă că putea mult mai mult:  „Nu mi-am dorit să plâng, dar s-a întâmplat. Normal că în capul meu erau alte cuvinte, mult mai frumos formulate, dar acolo am fost blank, nu m-am mai putut exprima și am fugit să-l mai îmbrățișez o dată”.

 

Ispita nu a putut pleca oricum, ci a stat minute bune în șir în brațele lui, semn că pentru ea despărțirea nu este deloc ușoară. Ba mai mult, nici Reymond nu a refuzat, semn că nici pentru el nu este o persoană indiferentă Eda și ar putea fi vorba despre mai mult în viitor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest