Ispita Florin, înfuriat la culme de noua cucerire Lavinia: „Poate ai băut mai multe pahare!”

 

Lavinia s-a despărțit de Rey, dar nu este totul roz în relația în care a intrat, cu ispita Florin. Ce reproșuri a primit din partea acestuia.

 

Lavinia a fost sufletul unui party de pe Insula fetelor. A dansat senzual în preajma lui Bogdan, fapt care nu i-a plăcut deloc ispitei Florin, noul partener al Laviniei. El a dat semne evidente de gelozie și a încercat, în contrapondere să se apropie de Cristina. La final, Lavinia și Florin s-au închis în Camera Liberă pentru a-și spune unul altuia ce aveau pe suflet.  

 

''Și din cauza asta ai fost atât de sceptică și te-ai ....de toți și de unul și de altul? De aia te-ai .... de toți? Au mai încercat femei să mă facă gelos și nu.. Puneai paharul pe Bogdan?... Poate ai băut mai multe pahare. Poți să pui mâna, dar nu ai cum să faci asta cu mine.. Da, fiindcă tu ai făcut-o. Și să te gândești bine dacă mă iei pe mine la dream date că în seara asta m-ai dus jos.

Am stat cu tine, am vorbit cu tine, mi-am pus sufletul pe tavă cu tine, și dacă crezi că ai devenit euforică, după câteva chestii de genul... Și m-ai făcut să mă simt.. Dacă era să fii ochi și urechi cu mine, era altceva. Dar ai încercat niște chestii care, pentru mine, sunt de cea mai joasă speță. Să spun așa...'', au fost reproșurile pe care ispita Florin I le-a făcut Laviniei.

 

Chiar dacă sunt de puțin timp împreună, se pare că lucrurile dintre cei doi devin din ce în ce mai serioase, iar partenerul Laviniei este destul de deranjat de atitudinea libertină a iubitei lui. Ispita Florin și Lavinia au discutat minute bune în Camera Liberă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest