Iubita lui Geo Rotariu a pierdut sarcina! Bianca Tudor: „Nu vreau să sperii pe nimeni, în niciun caz o femeie însărcinată!”

 

Gravidă în aproape șapte luni, Bianca Tudor, iubita lui Geo Rotariu, a pierdut sarcina. În mod firesc, cei doi îndrăgostiți trăiesc clipe grele, având în vedere că visau ca în două luni să devină părinți. Bianca a găsit forța necesară să transmită un mesaj, la scurt timp după drama pe care o trăiesc.  

 

Geo Rotariu și Bianca Tudor trec printr-o perioadă înfiorătoare, după ce amândoi visau că-și vor ține copilul în brațe în decembrie. Bianca a pierdut copilul când se apropia de 7 luni de sarcină. Tânăra a găsit putere să împărtășească trăirile de acum, deși în mod categoric străbate una dintre cele mai cenușii perioade din viața sa.

 

Ea a scris pe Instagram: „ Nu vreau să intru în detalii și aș prefera să nu fiu întrebată despre asta. Vă puteți imagina că pierderea unui copil în felul ăsta nu este ceva plăcut și pe care doresc să-l discut din nou. De asemenea, nu vreau să sperii pe nimeni, în niciun caz o femeie însărcinată. Tot ce vă pot transmite este următorul mesaj: curajul nu este absența fricii, ci triumful asupra ei.Voi reveni la un moment dat, dar am nevoie doar de partenerul și de familia mea în momentul de față”.

 

Cu nici două săptămâni în urmă, Rotariu acorda un interviu Antena Stars în care spunea că abia așteaptă să devină tată. Bianca ar fi urmat să aducă pe lume o fetiță, în luna decembrie. Unul dintre cei mai tineri milionari din România, Geo Rotariu, ce trăiește acum o mare dramă, a povestit la Antena Stars cum a început să facă bani: ''Până la vârsta de 18 ani am sperat să devin fotbalist. Era visul meu. Am jucat fotbal la o echipă din București la Școala de Fotbal Marius Lăcătuș. Am fost foarte ambițios, mi-am dorit să realizez multe în viață și tot timpul am zis că sunt capabil să fac asta, am început cu primele idei de business. Primul meu business a fost platforma de poker”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest