Iubitul Iuliei Albu, cerere în căsătorie, la TV?! „Sunt cocoșul care lipsea din viața ei”

 


Iulia Albu, care a fost al patrulea jurat-surpriză de la „iUmor”, a avut parte de un roast neașteptat la Antena 1 chiar din partea iubitului ei. Mihai Alexandru, cunoscut drept Mike, a făcut dezvăluiri din relația lor, pe care ani de zile au încercat să o țină departe de ochii curioșilor.

„Bună seara! Mă numesc Mihai Albu și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. Probabil vă întrebați care e rostul meu aici. Sincer, am venit din dragoste. O iubesc mult pe Iulia și am vrut să nu fie singura penibilă de aici. Pentru prietenii apropiați mă numesc Mike. (…) Apropo de viața cu Iulia. Viața cu ea e ca o probă de viteză, cu obstacole, așa a început relația noastră, cu viteză și de viteză. Vă povestesc? Abia ce ne combinasem și veneam de la munte. Mergeam cu viteză și m-a combinat un radar. Și cum a oprit Iulia a vorbit: Domnul căpitan, eu sunt de vină. Mă admira pe mine cât de frumoasă și cât de modestă sunt. Domnul căpitan s-a aplecat, a privit prin mine către Iulia și a întrebat unde e găina”, a spus el, vizibil emoționat, la Antena 1. 

Emoționată a fost și Iulia Albu când l-a văzut pe partenerul ei. „Când l-am văzut pe scenă am murit. Nu m-am gândit niciodată că ar putea veni aici. Aș fi putut să mă gândesc până și la tata că ar veni, mai degrabă decât el.”, a spus ea. Numărul lui Mike a continuat în aplauzele publicului. „Viața cu Iulia. Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente”, a mai adăugat el. 

Momentul neașteptat al roast-ului a avut loc la final, când acesta a început să cânte la vioară. Totodată, el i-a făcut o propunere neașteptată Iuliei Albu, toți s-au întrebat dacă nu cumva acesta a cerut-o în căsătorie.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest