Iubitul Rihannei, A$AP Rocky, a fost arestat

 

Iubitul Rihannei, A$AP Rocky a fost prins pe aeroportul din Los Angeles și arestat de către autorități. Acesta a fost reținut de polițiști din cauza unor schimburi de focuri de armă ce ar fi avut loc anul trecut, în luna noiembrie.

Rapperul, nominalizat la premiile Grammy, care a fost găsit ca suspect în cazul împușcăturilor, se întorcea dintr-o excursie în Barbados împreună cu cântăreața Rihanna, iubita sa care este însărcinată cu primul copil al cuplului, când polițiștii l-au reținut.

Acesta a fost deja eliberat din arest, după ce a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari, lucru confirmat de poliția din Los Angeles pentru, potrvit ustoday.

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, făcuse parte dintr-o investigație în curs de desfășurare în cazul unui schimb de focuri de armă ce au avut loc 6 noiembrie. Totul ar fi pornit de la o ceartă, care a degenerat și a dus la aceste împușcături. A existat o victimă care a suferit doar răni minore. Poliția spune că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei pe jos. 

"Detectivii au lucrat cu sârguință pentru a investiga și a corobora informațiile de raportare care au ajutat la identificarea suspecților implicați", a precizat poliția în comunicat. 

Rapperul, în vârstă de 33 de ani, s-a mai confruntat în trecut cu probleme legale, după ce a fost reținut în Suedia în urma unei bătăi de stradă în 2019. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest