Iubitul Rihannei, A$AP Rocky, pus sub acuzare pentru atac armat

 

În luna aprilie a acestui an, A$AP Rocky a fost arestat chair pe aeroport, la întoarcerea din vacanța pe care o petrecuse în Barbados, alături de Rihanna. Iubitul celebrei cântărețe este cercetat de autorități pentru un incindet care a avut loc anul trecut, atunci când rapperul ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unei persoane.

Potrivit biroului procurorului din Los Angeles, A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, se confruntă cu două acuzaţii de atac cu o armă semi-automată. Muzicianul este suspectat că a îndreptat arma spre un fost prieten în timpul unei dispute în noiembrie anul trecut, apoi l-a împuşcat de două ori, provocându-i o „rănire uşoară”, potrivit poliţiei, scrie stiripesurse.ro.

Nu este pentru prima dată când partenerul Rihannei are probleme cu legea. A$AP Rocky a fost acuzat de atac asupra unei persoane, în Suedia, în anul 2019. S-a declarat nevinovat și a petrecut mai bine de o lună în arest, până când a fost condamnat la închisoare cu suspendare. De asemenea, a trebuit să plătească daune de 1.270 de dolari victimei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest