Iulia Albu a țipat la micuții ecuadorieni: „Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat!”

 

Designerița a avut o ieșire necontrolată la adresa micuților școlari ecuadorieni, cu care pictase în prealabil.

 

Între probele pe care le-au avut de trecut în episodul 25 de la America Express s-a numărat și una artistică. Concurenții de pe Drumul Soarelui, echipați în ținute albe, au avut de colorat împreună cu elevii de la o școală din Ecuador. Echipelor li se atrăsese atenția să nu-și murdărească bluzele albe, însă școlarii aveau misiunea de a se șterge pe concurenți după ce se încheie proba de pictat.

 

Iulia Albu a fost, ca și ceilalți concurenți, victima micuților ecuadorieni. Fără să știe că aceștia au misiunea de a murdări hainele concurenților de la America Express, designerul a avut o reacție nervoasă. "Nu! Ce faceți copii? Ce înseamnă asta? Nu facem asta!", a spus Iulia Albu pe un ton nervos.

 

Ulterior, și-a dat seama că a greșit, și că reacția ei a fost una nepotrivită, așa că s-a calmat și a sărutat o fetiță pe obraz.„Am simțit niște mâini pe mine, m-am speriat! Apoi l-am văzut pe el sub un munte de copiii care puneau mâinile pe el”, a mărturisit Iulia Albu. „Nu trebuie să-i lași! Fugi! Ia rucsacul și fugi!”, l-a atenționat concurenta pe iubitul ei.

 

Înainte de difuzarea episodului, Iulia Albu a avut o postare pe rețelele de socializare în care a afirmat că-și asumă ieșirea. ”Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat.

Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici”, a scris Iulia Albu, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest