Iulia Albu, despre ediția din această seară de la America Express: „Îmi asum, nu voi căuta scuze”

 

Criticul de modă a dezvăluit că în ediția America Express ce va fi difuzată în această seară va exista un moment pe care și-l asumă, dar care spune că nu o reprezintă.

 

Iulia Albu va apărea la America Express, în ediția ce va începe în seara asta de la ora 20:30, la Antena 1, într-o ipostază în care nu a văzut-o nimeni până acum. Într-o postare pe rețelele de socializare, criticul de modă a subliniat faptul că respectivul moment nu-i face deloc cinste, dar și-l asumă.

 

”Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze. Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat.

Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată. Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, asa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici”, a scris Iulia Albu, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest