Iulia Albu, primele declarații după eliminarea de la ,,Dancing on Ice”: „Pregătiți-vă pentru ce urmează!”

 

Iulia Abu și partenerul său, Marian Prisacaru, au fost eliminați în ediția de sâmbătă, 19 martie, a concursului Dancing on ice: Vis în doi. Astfel, cei doi au pierdut șansa de a-și vedea visul împlinit. Vedeta a făcut primele declarații despre subiect. Creatoarea de modă a recunoscut că experiența a fost una frumoasă, dar dificilă. Iulia Albu a spus că a fost un proiect din care a învățat multe și mulțumește tuturor pentru că au fost aproape de ea pe parcursul acestei aventuri.

 

„Dancing on Ice a fost un proiect din care am învățat multe. Vă mulțumesc pentru privilegiul de a vă avea aproape pe parcursul acestei aventuri, pentru voturi, pentru mesaje, pentru TOT. A fost frumos. Al naibii de frumos. Și greu. Mulțumesc! Ce urmează? Pregătiți-vă!”, a scris Iulia Albu pe pagina ei de Facebook.

 

Marian Pisacaru a spus că a fost o experiență frumoasă să patineze și să fie și în direct, deoarece s-a simțit foarte bine pe gheață. „A fost o experiență frumoasă să patinezi, să fii în direct și să te simți bine pe gheață.”, a declarat și Marian Prisacaru.

 

Echipa formată din Ruby și Zsolt Kerekes a fost salvată de voturile venite din partea fanilor emisiunii. Frumoasa brunetă și partenerul de scenă s-au descurcat destul de bine având în vedere că artista a suferit o ruptură de ligament.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest