Iulia Sălăgean şi Alex Bodi au vorbit pentru prima dată, după aproape un an. Au avut interdiciţie de la judecători: ”Eu am suferit foarte mult”

 

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, face primele declarații după ce astăzi ea a aflat că îi e permis să ia legătura cu afaceristul. Timp de un an aceștia nu au mai vorbit din cauza dosarului în care el era implicat, dar acum judecătorii au decis!

În direct la Antena Stars, Iulia Sălăgean a mărturisit că până în acest moment nu a vorbit cu fostul ei soț, însă se bucură că lucrurile s-au remediat și că pot să discute acum în ceea ce o privește pe fetița lor.

”Nu am luat legătura momentan, avem liber în legătura cu fata. Nici nu ne-am văzut de mai bine de un an, dar nu-i vorba neapărat de noi doi aici să luăm legătura în ceea ce ne privește pe noi personal, e vorba de copil și vreau să povestesc ceva dacă avem timp.

Eu am suferit foarte mult lângă fată, știi că am mai spus-o și o repet, cu toate că noi ne-am despărțit, noi am păstrat legătura de mamă tată și am fost lângă ea indiferent, am mers împreună la masă, am fost în vacanță, pentru sănătatea ei emoțională e foarte important să vadă că e ok”, a mărturisit Iulia Sălăgean la Antena Stars.

 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest