Jador, declarații exclusive la Antena Stars, după împăcarea cu Georgiana: „Singura în care am încredere!”

 

Manelistul a prezentat toate argumentele care l-au determinat să reia legătura cu fosta lui iubită.

 

În primele zile ale lui 2022 a venit și împăcarea mult așteptată dintre Jador și Georgiana Elisei. Cei doi trăiesc o poveste de iubire cu suișuri și coborâșuri, cu numeroase despărțiri și implicit împăcări în ultima vreme. Dacă la finalul anului trecut se anunța ruptura dintre cei doi, iată că îndrăgostiții au petrecut Revelionul împreună, iar cântărețul a explicat, în exclusivitate la Antena Stars, care au fost motivele care i-au determinat să mai dea o șansă relației lor.

 

Cu o ascensiune fantastică în lumea muzicală, unde se bucură de un succes răsunător, Jador este pe punctul de a găsi împlinirea și în viața personală, în brațele Georgianei Elisei. Manelistul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că iubita lui este singura persoană în care are încredere și care contribuie la echilibrul sau emoțional.

 

''Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care mă completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!'', a declarat Jador la Antena Stars.

 

În urmă cu mai multe zile, cunoscutul manelist a dat de înțeles că relația pe care o are cu Georgiana este una destul de serioasă, având în vedere că își dorește să devină tată în viitorul apropiat, deoarece acum se axează foarte mult pe cariera sa muzicală, dar și pentru a-și ajuta familia și consideră că nu are destul de mult timp pentru a se implica în totalitate în creșterea copilului său. Cântărețul a mărturisit în nenumărate rânduri că Georgiana este persoana potrivită cu care să-și întemeieze o familie, iar artistul susține că este iubirea vieții lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest