Jador, gest nobil în miez de noapte! „M-a oprit în trafic!”

 

Cunoscutul manelist a povestit ce i s-a întâmplat în plină stradă și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

 

Jador nu mai are nevoie de nicio prezentare, este faimos și bogat, lucruri pe care le-a obținut într-un timp relativ scurt. Însă nu a dobândit faima și banii de nicăieri, ci prin multă muncă. În copilărie, cunoscutul manelist a avut parte de lipsuri serioase, iar ascensiunea sa a avut loc când s-a apucat serios de muzică.

 

Astfel, cântărețul știe cum este să nu ai resurse materiale. Iar o întâlnire în miez de noapte l-a făcut să-și treacă prin fața ochilor perioadele mai grele din propria viață.

Jador a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare o istorioară petrecută noaptea trecută, care l-a impresionat profund.  

 

Vedeta a oprit bolidul la un semafor, văzând un adolescent care cerșea. Cântărețul a spus că nu încurajează astfel de activități, apreciind că tinerii ar trebui să-și câștige existența cinstit, prin muncă. Așa că la început l-a privit cu oarecare scepticism.

 

Manelistul a povestit pe rețelele de socializare, cu lacrimi în ochi, că nu l-a crezut pe adolescent atunci când i-a spus că are 15 ani, în condițiile în care părea mult mai matur, așa că l-ar fi sfătuit să meargă la muncă, până când a aflat de problemele lui de sănătate. Tânărul avea o pareză la una dintre mâini, iar Jador a înțeles că l-a judecat greșit.

 

Drept urmare, vedeta a decis să-l ia cu el în mașină, l-a dus la cel mai apropiat magazin, unde i-a umplut mai multe plase cu mâncare și toate cele necesare pe care I le-a plătit. Apoi a luat telefonul să le povestească urmăritorilor de pe rețelele online prin ce pățanie a trecut. Manelistul s-a confesat fanilor și, bineînțeles, aceștia l-au felicitat pentru gestul pe care l-a făcut, indiferent de ora târzie.

 

”Îmi tremură telefonul. M-a oprit în trafic, mi-a zis că are pareză și că are 15 ani, a fost la fotbal și i-a fost rușine să ceară mâncare la băieții de vârsta lui, mi-a zis care este situația și că are pareză”, a spus Jador.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest