Jador își caută jumătatea: Cerințele cântărețului pentru viitoarea soție

 

Jador a anunțat pe contul său de Instagram că își dorește să se căsătorească și să întemeieze o familie. Manelistul este destul de pretențios în alegerea partenerei, iar cerințele sale includ faptul că aceasta trebuie să fie credincioasă și să îi ofere copii.

Într-o postare recentă, Jador a dezvăluit că își dorește o "pocăită" ca viitoare soție și că nu mai vrea să fie burlac. De asemenea, artistul a mărturisit că își dorește o femeie cu forme voluptoase și cu cel mai mare bas în blugii skinny.

''Anunț matrimonial. Fetelor îmi caut o pocăită, să mă însor cu ea, și atât. Și să-mi facă copii. Vreau o fată care să aibă cel mai mare bas în blugii ăia skinny '', a declarat Jador pe contul lui personal de Instagram.

Cu toate că se bucură de un mare succes pe plan profesional, Jador este hotărât să găsească partenera perfectă și să își îndeplinească visul de a deveni tată. Așadar, femeile interesate trebuie să îndeplinească cerințele sale și să se pregătească pentru o căsătorie cu unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai momentului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest