Jador merge pe principul "între două nu te plouă"! Cum îşi împarte timpul între fosta iubită şi actuala: "Iubesc păcatul!"

 

Jador a vorbit despre viața lui amoroasă în cel mai recent interviu acordat Antena Stars. Artistul a dezvăluit că încă ține legătura cu fosta iubită și îi spune că o iubește, chiar dacă este într-o nouă relație, cu o tânără de care ar fi îndrăgostit. În lipsa unei explicații mai bune, manelistul a afirmat că iubește păcatul.

Aparent, Jador nu se află într-o perioadă a vieții sale în care să își dorească o relație serioasă și preferă să trăiască mai palpitant, astfel că nu îl deranjează să fie prins între fosta și actuala iubită. În timpul interviului, artistul a început să citească parte din mesajele pe care i le-a trimis fosta parteneră, care încă îl mai caută și căreia încă îi spune că o iubește, chiar dacă este cu altă femeie.

Totodată, cântărețul a dezvăluit că i-a reproșat fostei că nu l-a iubit cum o face actuala. Totuși, în final, Jador a spus că nu are o relație, ci mai multe deodată, pentru că „iubește păcatul”.

„Suntem oameni, greșim. Și îmi place să greșesc. Ah, ce iubesc păcatul!”, a spus Jador, pentru Antena Stars, după ce a arătat mesajele în care îi făcea declarații de dragoste fostei iubite.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest