Jador, printre primii în trending, refuzat la o spălătorie auto: „Sunt de treabă, las șpagă!”

 

Toate eforturile manelistului au fost în zadar, angajatul nu a dat înapoi și și-a menținut decizia luată.

 

Jador a avut parte de șocul vieții, atunci când un angajat de la o spălătorie auto din București nu a acceptat să-și facă meseria pentru care era plătit. Alături de un prieten, manelistul care este pe primele locuri în trending-ul autohton, a plecat să-și spele bolidul de lux. Ajuns la spălătoria cu pricina, cântărețul s-a izbit de refuzul angajatului.

 

Dar iată cum s-au derulat faptele. Jador a ajuns la spălătoria respectivă alături de prietenul său. Au intrat în vorbă cu angajatul, căruia i-au spus că ar dori să le spele autoturismele. Spre surprinderea manelistului, tânărul angajat a spus că poate spăla mașina prietenului său, însă a refuzat vehement atunci când a venit vorba despre bolidul de lux pe care îl conduce solistul.

 

Uluit peste măsură de ceea ce a pățit, manelistul abia a așteptat să împărtășească întâmplarea cu comunitatea sa de fani. Cântărețul nu a înțeles de ce a fost refuzat de angajatul a cărui îndeletnicire chiar aceasta era – spălatul mașinilor, mai ales că a recunoscut că era dispus să-i lase și bacșiș în urma prestației. El a spus că toată pățania i-a lăsat un gust amar pentru că nu se aștepta la un refuz din partea angajatului respectiv.

 

”Și eu nu am înțeles de ce, pentru că eu, chiar nu știu, de ce pana mea să nu îi speli mașina unui om?! Îi dădeam bani, că dacă eu trăiesc din șpagă, și altul trebuie să trăiască din șpagă, nu?! Și ne-a tratat așa, super scârbos, așa parcă îi era silă de noi, dar, mă, eu nu sunt așa cum crezi tu, dacă vezi asta, să știi, sunt de treabă, las șpagă, să știi”, a povestit Jador.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest