Jador s-a tăiat la picior în masa lui Ruby! „A făcut imposibilul posibil!”

 

Cunoscutul manelist a încercat să facă o glumă, dar a lăsat-o pe colega de breaslă fără masa din sufragerie, care s-a făcut țăndări.

 

Sufrageria lui Ruby e distrusă, și asta după un simplu raid al lui Jador. Manelistul a venit inițial cu intenții pașnice, să urmărească împreună o emisiune la TV, dar a reușit, în cele din urmă să-i facă praf masa de sticlă, așezată de teancuri de dolari, aparent falși.

 

Simpla glumă a lui Jador era să se transforme într-o mică tragedie. Asta pentru că unul din zecile de cioburi împrăștiate pe covor i-a intrat manelistului în călcâi, prin șosetă. Ruby a filmat tot dezastrul, iar apoi a împărtășit cu marea comunitate de pe rețelele de socializare.

 

"Nu cred! Mi-a spart ăsta masa. Jaguarul este..., nu pot să cred! Doamne, s-a și tăiat, mi-a spart și masa. Nu pot să cred, nu pot să cred! A făcut imposibilul posibil!', a spus Ruby pe Instagram.

 

De-a râsul plânsul. Astfel, momente pline de amuzament erau cât pe ce să se transforme într-o adevărată tragedie, asta după ce în casa artistei s-au împrăștiat o mulțime de cioburi. Într-o clipă de neatenție, celebrul manelist a călcat într-un ciob, astfel că s-a tăiat destul de serios, chiar prin șosetele pe care le avea în picioare. "Bă, m-am tăiat. M-am tăiat pe bune. E sânge, uitați-vă că nu fac mișto!", a spus artistul în videoclipul lui Ruby.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest