Jean de la Craiova, amintiri dureroase din copilărie: „Dumnezeu te testează!”

 

Manelistul a depănat în exclusivitate la Antena Stars momente din copilăria sa și a dezvăluit cum a trecut peste greutățile întâmpinate.

 

Jean de la Craiova nu a avut parte de o copilărie fericită. Din contră, manelistul a fost marcat pentru prima oară de divorțul părinților lui, care s-a produs pe când avea 12 ani. El a dezvăluit la Antena Stars că a avut o copilărie marcată de lipsuri, motiv pentru care a ales să-și ajute mama și s-a angajat la o vârstă fragedă la un magazin de mobilă, acolo unde dădea cu mătura pentru a putea câștiga bani.

 

''Sunt foarte multe lucruri care numai cu puterea lui Dumnezeu s-au indeplinit. Într-adevăr nu m-am rugat îndeajuns, m-am rugat ca un om de rând, poate mai mult, poate mai puțin, dar tot ce-am realizat în cariera mea e datorită lui Dumnezeu. Sunt momente în viață, probabil peste care treci cu vederea și nu-ți dai seama, dar ele se întâmplă, mai devreme sau mai târziu. Dumnezeu te testează. Sunt un tip credincios'', a declarat Jean de la Craiova la Antena Stars.

 

Visul lui Jean de la Craiova nu era să devină cântăreț, artistul își dorea să ajungă șofer de TIR. Mai târziu, manelistul a descoperit pasiunea pentru muzică, datorită regretatului Ion Dolănescu. El a declarat că din muzică a câștigat sume mult mai mari. În acestea momente, cântărețul se bucură de un succes uriaș și este apreciat de foarte mulți internauți. „În cartea vieții trebuie să strange multe lucruri, amintiri, să umplii săculețul vieții, ca să ai ce povesti la nepoți”, a spus Jean de la Craiova la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest