Jean Gavril a transmis un mesaj emoționant după eliminarea de la America Express

 

Despre eliminarea de la America Express a celor doi frați, Jean și Dinu Gavril, s-a vorbit mult în mediul online. Cei doi au ajuns în cursa pentru ultima șansă, împreună cu alte două echipe, dar au pierdut competiția și au fost nevoiți să părăsească show-ul. Cu toate acestea, Jean Gavril a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a mărturisit că această experiență a fost una dintre cele mai tari din viața lui și că nu va uita niciodată ceea ce a trăit și simțit alături de ceilalți concurenți.

A fost cea mai tare experiență din viața noastră, ne-am bucurat de fiecare dată când am avut ocazia și nu vom uita niciodată ce am trăit și simțit aici! ️ mulțumim pentru susținerea voastră, așa sunt fețele noastre când ne bucurăm cu adevarat ! @dinugavrila_ @americaexpressromania, a fost mesajul transmis de Jean Gavril după eliminarea de la America Express.

Celelalte echipe din competiție s-au arătat surprinse și triste să afle că cei doi frați au fost eliminați. Cătălin Scărlătescu, unul dintre concurenți, a mărturisit că cei doi sunt niște suflete imense și niște oameni mișto, iar Andreea Bălan a spus că îi pare rău că trebuie să plece și că este recunoscătoare pentru întreaga experiență pe care au trăit-o împreună.

Pentru Jean Gavril și fratele său, această experiență a fost una pe care nu o vor uita niciodată. Cei doi au avut mereu o atitudine pozitivă și au reușit să cucerească inimile publicului cu umorul și energia lor debordantă. Deși au pierdut competiția, Jean și Dinu Gavril au demonstrat că pot face față cu brio provocărilor și că sunt determinați să își urmeze visurile.

În concluzie, America Express a fost pentru Jean și Dinu Gavril o experiență cu adevărat specială, iar mesajul transmis de Jean Gavril a arătat că cei doi frați sunt recunoscători pentru tot ceea ce au trăit în timpul competiției și că vor păstra mereu amintirile frumoase alături de ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest