Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat deja! Nu au trecut nici trei săptămâni de la nuntă

 

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret, în Las Vegas, la jumătatea lunii iulie, la trei luni de când se logodiseră.

Informaţia separării a apărut în publicaţia Hollywood Life, care precizează că actorii au căzut de comun acord să se separe, scopul fiind acela de a-şi consolida relaţia. JLo și Ben Affleck au decis să se distanțeze astfel încât să li se facă dor unuia de celălalt.

Mai exact, Ben Affleck, 49 de ani, se întoarce în Los Angeles după luna de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez, 53 de ani, va rămâne în Europa.

Un apropiat al lui J.Lo a dezvăluit publicaţiei Hollywood Life că cele două vedete știu exact ce presupun carierele lor și cred că timpul petrecut departe unul de celălalt le va ajuta relația.

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig„, a dezvăluit sursa pentru Hollywood Life.

Chiar dacă fizic nu sunt împreună, încă vorbesc mult.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest