Jo și Liviu Teodorescu au câștigat a zecea ediție a actualului sezon Te cunosc de undeva!

 

Aurelian Temișan a acordat bonusul de 100 de puncte cu care învingătorii i-au devansat pe ceilalți concurenți.

Ca la fiecare ediție Te cunosc de undeva, concurenții au dat tot ceea ce aveau mai bun pentru a-i impresiona pe membrii juriului. Iar interpretarea lui Jo și a lui Liviu Teodorescu a fost de 100 de puncte. Cel puțin așa a apreciat Aurelian Temișan, care a acordat bonusul și i-a făcut pe cei doi câștigători. Concurenții au primit provocarea de a interpreta piesa „Ruoska”, cântată de Kaarija & Erika Vikman.

„Să țineți minte că cel de-al cincilea bonus s-a dat în gala zece. O gală de zece. Se pot da două bonusuri la un concurent, cum de altfel, se pot răsturna clasamente. Fără supărare, sper să nu se supere cei care se vedeau deja câștigători. Am râs, a făcut de toate în această seară (...) 100 de puncte merg către echipa care mi-a plăcut cel mai mult, Jo și Liviu”, a spus Aurelian Temișan, la Te cunosc de undeva.

Pentru Jo și Liviu Teordorescu a fost primul succes la Te cunosc de undeva. Drept urmare i-a transmis Ilonei Brezoianu: „Dacă erai în locul nostru, nu te-ai fi ofticat să nu câștigi nicio gală până în ediția zece? Te ofticai 100%. Ne-am propus să nu ne enervăm, dar n-am câștigat nicio gală și nu ne-am enervat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest